Informácie o používaní súborov typu Cookies

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako spravujeme súbory typu cookies?

1.) Spoločnosť SEVOReal, s.r.o., so sídlom: Gen. Svobodu 1979/31, 960 01 Zvolen, IČO: 46 911 294, DIČ: 202 368 3695, zapísaný: Obchodný register Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel Sro, vložka č. 23306/S je prevádzkovateľom osobných údajov a správcom stránky www.sevoreal.sk. Na tejto webovej stránke používame súbory cookies na účely:

  • Základnej funkčnosti webových stránok,
  • Používania interaktívnych máp,
  • Umožnenia prepojenia so sociálnymi sieťami,
  • Merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach

2.) Zber údajov uvedených v odstavci 1. je možné považovať za spracovanie osobných údajov na právnom základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa alebo tretej strany podľa § 13 odst. f) ZoOÚ 18/2018 Z.z.

3.) Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - tento režim je možný nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa námietku zaslaním na kontaktnú adresu kontakt@sevoreal.sk Vaša námietka bude potom vyhodnotená bezodkladne, najneskôr do 30 dní od doručenia. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.

4.) Ak podá návštevník námietku proti spracovaniu technických cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.

5.) Cookies pre cielenie reklamy a cookies, ktoré sa zbierajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú spracovávané na právnom základe vášho súhlasu podľa § 13 odst. a) ZoOÚ 18/2018 Z.z.. Súhlas udeľujete nastavením prehliadača na svojom zariadení na dobu, ktorá je uvedená ďalej. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely sa dá kedykoľvek vziať späť zmenou nastavenia príslušného internetového prehliadača.

6.) Cookies sú ukladané najviac po dobu 2 roky (platí pre cookies za účelom zbierania návštevnosti). Cookies pre cielenie reklamy sú ukladané po dobu 90 dní.

7.) Spracovanie osobných údajov je vykonávané prevádzkovateľom osobných údajov, osobné údaje však môže spracovávať aj:

  • Poskytovateľ služby Google Analytics a reklamného systému Google AdWords , prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovateľ služby Facebook Ads., prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601, Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • Poskytovateľ služby AddThis.com, prevádzkovanej spoločnosťou Oracle America, Inc. so sídlom 500 Oracle Parkway, Redwood Shores, CA 94065, USA

Zásady spracovania osobných údajov firiem Google, Facebook, Youtube, Twitter.

Ako spravovať nastavenie súborov cookie v populárnych prehliadačoch

Ak nechcete, aby boli súbory cookie uložené vo vašom počítači, môžete zmeniť nastavenia vášho prehliadača, aby sa na pevnom disku neukladali žiadne súbory cookie a všetky existujúce súbory cookie sa vymazali.

Nižšie nájdete odkazy na pokyny, ktoré vysvetľujú ako zakázať súbory cookie v populárnych prehliadačoch (Nagarantujeme trvalú dostupnosť tu uvedených odkazov):